Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


ODVETNIŠKA ZBORNICA ZAPOSLI STROKOVNEGA SODELAVCA (m/ž)

Odvetniška zbornica Slovenije zaposli STROKOVNEGA SODELAVCA (m/ž) za določen čas enega leta s trimesečnim poskusnim delom. Prijave z življenjepisom (v obliki EUROPASS, v enem dokumentu v formatu PDF) posredujte na e- naslov: info@odv-zb.si do 1. 10. 2018, s pripisom »Prijava - delovno mesto strokovni sodelavec«.

Odvetniška pisarna Csipö in Kozamernik d.o.o. zaposli sodelavca za področje kazenskega prava

Prijave z življenjepisom sprejemamo na naslovu pisarna@odvetnistvo.si do 5.10.2018.

Zaposlitev odvetniškega pripravnika oz. odvetniške pripravnice

Odvetniška družba Zdolšek iz Ljubljane zaposli odvetniškega pripravnika oz. odvetniško pripravnico. Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na elektronski naslov barbka.zdolsek@zdolsek.com.

Odvetniška družba Pantelič in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane zaposli ODVETNIŠKEGA KANDIDATA (m/ž)

Odvetniška družba Pantelič in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane zaposli ODVETNIŠKEGA KANDIDATA (m/ž).

Delovno razmerje se sklepa za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem.

Prijave skupaj z življenjepisom sprejemamo do vključno dne 01.10.2018 izključno na elektronski naslov: zaposlitev@pantelic.si.

Zaposlimo odvetniško kandidatko oz. odvetniškega kandidata

Odvetniška pisarna Toš in partnerji, d.o.o. iz Ljubljane zaposli odvetniškega kandidata oz. odvetniško kandidatko, za določen čas enega leta, s poskusno dobo treh mesecev. Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na elektronski naslov infotos@tos.si do 28.9.2018.

Prosto delovno mesto odv. kandidatke oz. kandidata

Odvetnica dr. Sabina Pavlin iz Novega mesta zaposli odvetniško kandidatko ali odvetniškega kandidata z lastnim prevozom za določen čas enega leta s 3-mesečnim poskusnim delom in možnostjo podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas.

Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na elektronski naslov info@odvetnicapavlin.si do 30.9.2018.

Prosto delovno mesto odv. kandidatke oz. kandidata

Odvetnik Andrej Rauter iz Ljubljane zaposli odvetniško kandidatko ali odvetniškega kandidata za določen čas enega leta s 3-mesečnim poskusnim delom.

Zaposlitev odvetniškega kandidata/pripravnika

Odvetniška pisarna Sever d.o.o. iz Radovljice zaposli odvetniškega kandidata ali odvetniškega pripravnika za določen čas 1 leta, s poskusnim delom 3 mesecev, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Prednost pri zaposlitvi imajo kandidati s predhodnimi izkušnjami v odvetništvu.
Kandidati naj prijave pošljejo na tajnistvo@e-odvetnik.si

Odvetniiški kandidat

Zaposlimo odvetniškega kandidata/ko.

Odvetniška pisarna Mihevc d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata/ko za določen čas. Svoje vloge z dokazili in življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku pošljite na elektronski naslov info@odv-mihevc.si do vključno 7.10.2018.

Zaposlitev odvetnika

Odvetniška pisarna Mihevc d.o.o. zaposli odvetnika. Prijave na razpis z življenjepisom in kratkim predstavitvenim pismom pošljite na mail info@odv-mihevc.si do vključno 7.10.2018.

Odvetnik zaposli 20-40 »