Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Odvetniški kandidat m/ž

ODVETNIŠKA PISARNA KOSMAČ d.o.o. objavlja prosto delovno mesto:

Odvetniškega kandidata (m/ž) v odvetniški pisarni

Zaposlimo odvetniškega pripravnika

Iščemo pravnika/co s pridobljeno univerzitetno stopnjo pravne izobrazbe ali 2. stopnjo po bolonjskem programu za opravljanje odvetniškega pripravništva za določen čas enega leta, z možnostjo podaljšanja.

ODVETNIŠKI KANDIDAT (M/Ž)

Odvetniška družba Neffat o.p., d.o.o. išče odvetniškega kandidata za sodelovanje v energični ekipi, ki svoje moči, znanje in skrb namenja strankam pri varstvu njihovih pravnih interesov in pravic, jim svetuje in jih zastopa.

Trajanje zaposlitve za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev in polnim delovnim časom.

Pripravnik (M/Ž)

Odvetniška družba Neffat o.p., d.o.o. išče pripravnika za sodelovanje v energični ekipi, ki svoje moči, znanje in skrb namenja strankam pri varstvu njihovih pravnih interesov in pravic, jim svetuje in jih zastopa.

Zaposlitev v odvetniški pisarni

Zaposlim univ. dipl. pravnika/co (ali magistra/ico prava) z delovnimi izkušnjami pridobljenimi po zaključku študija. Delovno razmerje se lahko sklene za polni ali za krajši delovni čas.

Iščem pomoč ali prevzemnika

Zaradi upokojitve in prezaposlenosti v pisarni iščem odvetnika ali odv. kandidata z opcijo kasnejšega prevzema pisarne ali nadaljevanja vodenja strank in spisov.

Odvetnik zaposli 20-40 »