Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


odvetniški pripravnik, kandidat

Odvetniška družba FMMS, o.p., d.o.o. iz Ljubljane zaposli odvetniškega pripravnika (pripravnico) ali kandidata (kandidatko) z delovnimi izkušnjami v odvetništvu oz. poznavanjem dela v odvetniški pisarni.

Odvetniški pripravnik (M/Ž)

Želiš razviti svoj talent, sodelovati v top ekipi, nabrati ogromno izkušenj, biti dobro nagrajen in si pripravljen vložiti čas, energijo in voljo ter imaš vrhunske delovne navade? Pridruži se nam!

ZAPOSLITEV ODVETNIŠKEGA KANDIDATA

Odvetniška pisarna Kontarščak, d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata za določen čas enega leta z dvo mesečno poskusno dobo.

Zaposlitev odvetniškega kandidata (ž/m)

Odvetniška pisarna Kobentar iz Ljubljane, zaposli odvetniškega kandidata. Svoje vloge skupaj z življenjepisom, priloženimi dokazili o izpolnjevanju pogojev, pošljite na naslov: peter.kobentar@kobentar.si

Zaposlitev administratorke v odvetniški pisarni

Odvetniška pisarna Filipović, o.p., d.o.o. Slovenska cesta 58, 1000 Ljubljana redno zaposli natančno in vestno osebo za delo v administraciji in sicer za določen čas, z možnostjo podaljšanja. Kontakt: info@opf.si

Odvetniška pisarna Kontarščak, d.o.o. zaposli poslovnega sekretarja/sekretarko

Za nedoločen čas s poskusnim obdobjem zapislimo poslovnega sekretarja/sekretarko za adiministrativno delo v odvetniški pisarni. Željene so izkušnje z delom v odvetniški pisarni.
Prošnje z življenjepisom pošljite na kontarscak@odvetnik-kontarscak.si

Odvetnik zaposli 20-40 »