Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


V Odvetniški pisarni Mrva d.o.o. zaposlimo odvetniškega kandidata / odvetbnika za področje gospodarskega prava

Zaposlimo odvetniškega kandidata / odvetnika
Nudimo: raznoliko delo in prijetno mirno delovno okolje

Prijave z življenjepisom in dokazili prosimo pošljite na naslov pisarna@mrva.si do torka, 23.1.2018. Razgovore bomo opravili kmalu po prejeti prijavi.

ODVETNIK FRANCI SOSTERIČ zaposlim odvetniško kandidatko ali odvetniškega kandidata

ODVETNIK FRANCI SOSTERIČ zaposlim odvetniško kandidatko ali odvetniškega kandidata, za področje civilnega in gospodarskega prava.Zaželeno da so kandidatke ali kandidati iz Maribora ali okolice (ni pogoj). Vaše prijave z življenjepisom na EUROPASS obrazcu in dokazili, posredujte do dne 31.1.2018, na elektronski naslov: odvetnik.franci.sosteric@gmail.com .
Zaposlitev je za določen čas enega leta,z poskusno dobo 3 mesecev in z možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas.

Razpis za prosto delovo mesto odvetniški kandidat/kandidatka

Odvetniška pisarna Toš in partnerji, d.o.o., Ljubljana, Beethovnova 12, zaposli odvetniškega kandidata oz. kandidatko. Delovno razmerje se sklepa za določen čas 1 leta, s 3-mesečnim poskusnim obdobjem.

Odvetniška družba Pantelič in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane zaposli ODVETNIŠKEGA KANDIDATA (m/ž)

Odvetniška družba Pantelič in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane zaposli ODVETNIŠKEGA KANDIDATA (m/ž).

Delovno razmerje se sklepa za določen čas, predvidoma 1 leto s 6-mesečnim poskusnim obdobjem zaradi nadomeščanja začasno odsotnega delavca ter z možnostjo naknadnega podaljšanja.

Prijave skupaj z življenjepisom sprejemamo do vključno dne 31.01.2018 izključno na elektronski naslov: zaposlitev@pantelic.si.

Zaposlim odvetnika/odvetniškega kandidata

Zaposlim odvetniškega kandidata ali odvetnika za določen čas 1 leto, z možnostjo spremembe delovnega razmerja za nedoločen čas.

Prošnjo za zaposlitev, z vašimi kontaktnimi podatki, pošljite na naslov: Odvetniška družba Prostran, o.p., d.o.o., Železna cesta 14, 1000 Ljubljana ali info@prostran.si do 31.1.2018. Prošnji morajo biti priloženi CV in potrdilo o povprečni oceni vseh letnikov.

V ODVETNIŠKA PISARNI ZAVRŠEK o.p., d.o.o., zaposlimo odvetniškega kandidata za področje civilnega in gospodarskega prava – ODVKCGP

V Odvetniški pisarni Završek, o.p., d.o.o., zaposlimo odvetniškega kandidata za področje civilnega in gospodarskega prava.

Prijave z življenjepisi na EUROPASS obrazcu, skupaj z motivacijskim pismom in morebitnimi dokazili sprejemamo do 24.1.2018, na elektronski naslov: pisarna@zavrsek.si. Vloga z vsemi prilogami naj bo v eni datoteki, v PDF/A formatu, v zadevi elektronskega sporočila pa naj bo navedeno »ZAPOSLITEV ODVETNIŠKI KANDIDAT – CIVILNO IN GOSPODARSKO PRAVO -»ODVKCGP«. Izbrane kandidate bomo povabili na razgovor o čemer bodo obveščeni pravočasno po elektronski poti.

V ODVETNIŠKA PISARNI ZAVRŠEK o.p., d.o.o., zaposlimo odvetniškega kandidata za področje kazenskega prava – ODVKKP

V ODVETNIŠKA PISARNI ZAVRŠEK o.p., d.o.o., zaposlimo odvetniškega kandidata za področje kazenskega prava

Prijave z življenjepisi na EUROPASS obrazcu, skupaj z motivacijskim pismom in morebitnimi dokazili sprejemamo do 24.1.2018, na elektronski naslov: pisarna@zavrsek.si. Vloga z vsemi prilogami naj bo v eni datoteki, v PDF/A formatu, v zadevi elektronskega sporočila pa naj bo navedeno »ZAPOSLITEV /ODVETNIŠKI KANDIDAT – KAZENSKO PRAVO -»ODVKKP«. Izbrane kandidate bomo povabili na razgovor čemer bodo obveščeni pravočasno po elektronski poti.

Odvetnik zaposli 20-40 »