Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Delovno mesto - odvetniška pripravnica oz. pripravnik

Odvetniška pisarna Sladič & Resnik, d.o.o., iz Ljubljane, zaposli odvetniško pripravnico oziroma odvetniškega pripravnika (Ž/M). Delovno razmerje se sklepa za določen čas treh mesecev, z možnostjo podaljšanja.

Od kandidatk/kandidatov pričakujemo:

- izvrstno poznavanje slovnice,
- natančnost,
- točnost,
- zanesljivost,
- prilagodljivost,
- veselje do dela s strankami.

Predhodne delovne izkušnje (še posebej v odvetništvu), so prednost, ne pa tudi pogoj.

Delo bo obsegalo vodenje pravne administracije in lažja pravna opravila. Tiste, ki jim je vodenje pravne administracije tuje oziroma odveč, najvljudneje prosimo, da se na predmetni oglas ne prijavljajo.

Zainteresirani kandidati naj svojo prošnjo in življenjepis (v slovenskem in angleškem jeziku) ter dokazilo o pridobljeni izobrazbi posredujejo na elektronski naslov: info@ors-op.si (zadeva: PRIPRAVNIK), najkasneje do 7.5.2018.

Odvetniški kandidat (M/Ž)

Odvetniška pisarna Carmen Dobnik zaposli odvetniškega kandidata (M/Ž) za določen čas 1 leta s trimesečnim poskusnim delom z možnostjo podaljšanja delovnega razmerja, prvenstveno za področje civilnega in gospodarskega prava.

ODVETNIŠKA ZBORNICA ZAPOSLI STROKOVNEGA SODELAVCA (m/ž)

Odvetniška zbornica Slovenije zaposli strokovnega sodelavca (m/ž) za določen čas 1 leta s 3-mesečnim poskusnim delom. Prijave z motivacijskim pismom in življenjepisom (v obliki Europass, v enem dokumentu v formatu PDF) posredujte na e - naslov: info@odv-zb.si do 3.5.2018, s pripisom »Prijava - delovno mesto strokovni sodelavec«.

Delovno mesto - pravni svetovalec (M/Ž)

Odvetniška družba KIRM PERPAR o.p., d.o.o. iz Ljubljane išče univerzitetnega diplomiranega pravnika za opravljanje dela na delovnem mestu pravni svetovalec.

Gre za delo z mednarodnimi strankami. Zaposlitev je za določen čas zaradi nadomeščanja odsotne sodelavke, z možnostjo podaljšanja oziroma bodočega dogovora o razmerju za nedoločen čas v primeru, da bo družba potrebovala dodatne kapacitete.

Pogoji:

- odlično govorno in pisno znanje angleškega jezika,

- opravljen pravniški državni izpit (PDI),

- zaželeno znanje nemškega jezika,

- zaželen vozniški izpit B kategorije,

- izkušnje iz odvetništva.

Svoje vloge skupaj z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite najkasneje do 19. 05. 2018 na elektronski naslov: kadri@k-p.si.

Odvetniški kandidat (m/ž)

Odvetniška pisarna Bernard Zupanc zaposli odvetniškega kandidata (M/Ž) za določen čas 1 leta s trimesečnim poskusnim delom. Potrebne so najmanj dvoletne izkušnje z delom v odvetništvu. Zainteresirani kandidati naj prošnjo, svoj življenjepis in dokazilo o pridobljeni izobrazbi posredujejo na elektronski naslov bernard@zupanc-odvetnik.com, najkasneje do dne 26.04.2018.

Odvetniški pripravnik m/ž

Odvetniška pisarna Bernard Zupanc zaposli odvetniškega pripravnika (M/Ž) za določen čas 1 leta s trimesečnim poskusnim delom. Izkušnje niso potrebne. Zainteresirani kandidati naj prošnjo, svoj življenjepis in dokazilo o pridobljeni izobrazbi posredujejo na elektronski naslov bernard@zupanc-odvetnik.com, najkasneje do dne 26.04.2018.

ODVETNIK ZAPOSLI PRIPRAVNIKA (M/Ž)

Odvetnik Gordan Stijepović iz Ptuja zaposli odvetniškega pripravnika (M/Ž) za določen čas 1 leta s trimesečnim poskusnim delom. Zainteresirani kandidati naj prošnjo, svoj življenjepis in dokazilo o pridobljeni izobrazbi posredujejo na elektronski naslov odvetnikstijepovic@gmail.com, najkasneje do dne 01.05.2018. Zaželene so izkušnje z delom v odvetništvu.

Odvetniška družba Neffat o.p., d.o.o. zaposli odvetniškega pripravnika (M/Ž)

Če ste končali II. bolonjsko stopnjo pravnega študija in si želite

- poglobiti pravno znanje in ga uporabiti v praksi,
- pridobiti praktične izkušnje in spretnosti,
- sodelovanja v energični ekipi z integriteto,
- mentorstva,
- zastopanja in svetovanja strankam iz Slovenije in tujine,
- stimulativnega delovnega okolja,

in dela na področju korporacijskega prava, prava varstva osebnih podatkov, prava varstva okolja, pogodbenega prava, javnih naročil, delovnega prava, nepremičninskega prava in drugih gospodarskih pravnih področij, vas vabimo k sodelovanju.
Ponujamo zaposlitev za določen čas enega leta in poskusno dobo 6 mesecev, z možnostjo nadaljnjega sodelovanja.

Svojo predstavitev s C.V.-jem nam pošljite na e-mail info@neffat.si do 26. 4. 2018.

Odvetniški pripravnik M/Ž

Odvetniška pisarna Zaman in partnerji d.o.o. zaposli odvetniškega pripravnika (M/Ž). Zainteresirani kandidati naj svoj življenjepis in prošnjo pošljejo na elektronski naslov eva.zargi@op-zaman.si, najkasneje do dne 25.04.2018.

Odvetniški pripravnik M/Ž

Odvetnica Veronika Zorn Hočevar zaposli odvetniškega pripravnika (M/Ž) za določen čas 1 leta s trimesečnim poskusnim delom. Zainteresirani kandidati naj svoje življenjepise in dokazila posredujejo na elektronski naslov info@zorn-op.si, najkasneje do dne 1. 5. 2018.

Zaposlitev odvetniškega kandidata

Odvetniška družba Kozinc in partnerji o.p., d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata za določen čas 1 leta s 3-mesečnim poskusnim delom.

Odvetnik zaposli 20-40 »