Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK

Odvetniška družba GREGOROVIČ – PUNGARTNIK, o.p. – d.o.o, Cesta Valentina Orožna 8, 3230 Šentjur d.o.o. zaposli odvetniškega pripravnika, za določen čas enega leta.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom pošljite do dne 30.07.2019 na: INFO@ODGP.SI ali po pošti na naslov: Odvetniška družba GREGOROVIČ – PUNGARTNIK, o.p. – d.o.o, Cesta Valentina Orožna 8, 3230 Šentjur.

ODVETNIK ALI ODVETNIŠKI KANDIDAT

Odvetniška družba GREGOROVIČ – PUNGARTNIK, o.p. – d.o.o, Cesta Valentina Orožna 8, 3230 Šentjur d.o.o. zaposli odvetnika ali odvetniškega kandidata, za določen čas enega leta.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom pošljite do dne 30.07.2019 na: INFO@ODGP.SI ali po pošti na naslov: Odvetniška družba GREGOROVIČ – PUNGARTNIK, o.p. – d.o.o, Cesta Valentina Orožna 8, 3230 Šentjur.

Odvetniški kandidat - Grešak o.p., d.o.o.

Odvetniška družba Grešak o.p., d.o.o. zaposli odvetniško kandidatko ali odvetniškega kandidata za določen čas enega leta, s 3-mesečnim poskusnim delom.

Možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom pošljite do 10.07.2019 na: info@gresak.si ali po pošti na naslov: Odvetniška družba Grešak o.p., d.o.o., Vojkova cesta 63, 1000 Ljubljana.

ODVETNIŠKI KANDIDAT ALI ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK

ODVETNIŠKA DRUŽBA ČEFERIN IN PARTNERJI o.p., d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata ali odvetniškega pripravnika , za podružnico v Mariboru , za določen čas enega leta.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom pošljite v 8 dneh na: info@ceferin.si ali po pošti na naslov: Odvetniška družba Čeferin in partnerji o.p., d.o.o. , Taborska cesta 13, 1290 Grosuplje.

Odvetniški pripravnik (m/ž)

Odvetniška pisarna Kosmač d.o.o. zaposli odvetniškega pripravnika/odvetniško pripravnico. Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev zbiramo do 30.6.2019 na elektronskem naslovu petra.sterle@kosmac.si.

Odvetniški kandidat m/ž

Odvetniška pisarna Kosmač d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata/odvetniško kandidatko.

Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev zbiramo do 30.6.2019 na elektronskem naslovu info@kosmac.si.

ODVETNIŠKI KANDIDAT/ODVETNIŠKA KANDIDATKA

Odvetniška pisarna UIčar & partnerji d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata/odvetniško kandidatko ("kandidat") za določen čas enega leta in s 3-mesečnim poskusnim delom, z možnostjo podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas. Kandidatom, pripravljenim na izzive ter pridobivanje novih znanj in izkušenj, ponujamo strokovno delo v mladi in zagnani ekipi.
Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev zbiramo do 30. 6. 2019 na elektronskem naslovu zaposlitev@ulcar-op.si.

ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK (m/ž)

Odvetniška pisarna SEDMAK d.o.o., k sodelovanju vabi
ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA (m/ž)

Zaposlimo pravnika s PDI (odvetnik, kandidat)

Si želite uresničiti vaš potencial? Iščete stimulativno delovno okolje? Ste samoiniciativni, delovni, pogumni in iznajdljivi?
Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z da, ste dobrodošli v Odvetniški družbi Neffat o.p., d.o.o., ki k sodelovanju vabi pravnika s pravniškim državnim izpitom – odvetnika/odvetniškega kandidata (m/ž)

ŠTUDENT/KA PRAVA

Odvetniška družba Pantelič in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane k sodelovanju vabi študenta/ko prava.

Delo se bo opravljalo glede na sprotne potrebe odvetniške pisarne in v dogovoru z izbranim kandidatom/ko. Nudimo stimulativno učno okolje in plačilo ter možnost kasnejše zaposlitve v okviru odvetniškega pripravništva in nadaljevanja karierne poti v odvetniški pisarni.

Rok za prijavo je odprt, vaše prošnje skupaj z življenjepisom pa sprejemamo izključno na elektronski naslov: zaposlitev@pantelic.si. Dodatne informacije: http://www.pantelic.si/zaposlitev/

Odvetnik zaposli 20-40 »