Iščem zaposlitev

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


odvetniški kandidat

Sem univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom. Sem dinamična, proaktivna in izzivov željna oseba s tekočim znanjem nemškega in angleškega jezika.

Zaposlitev kot administratorka/ pisarniški referent...ali podobno

Iščem zaposlitev za zgoraj navedeno delovno mesto. V območju Posavje/Dolenjska.

Študentsko delo

Sem študentka magistrskega študija na Pravni fakulteti v Ljubljani, z izkušnjami v mednarodni odvetniški pisarni in pravnem oddelku gospodarske družbe.

Ponudba za delo/sodelovanje - ODVETNIK/ODVETNIŠKI KANDIDAT

Iščem zaposlitev kot odvetniški kandidat oziroma odvetnik. Pripravljen sem tudi na druge zakonite oblike sodelovanja. Sem iz Maribora.

Študentsko delo v odvetniški pisarni

Pozdravljeni,
sem študent 4. letnika Pravne fakultete v Ljubljani in se zanimam za delo v odvetniški pisarni v Ljubljani, saj bi se rad preizkusil v praksi.Študentka 2. stopnje "Pravo"

Pozdravljeni,

trenutno sem študentka 1. letnika magistskega študija Pravo na Pravni fakulteti v Mariboru in se zanimam za delo v odvetniški pisarni ( Maribor z okolico, Celje z okolico, tudi LJ )(administracija in pomoč), saj bi teoretično znanje želela utrditi s prakso.

Iščem mesto PRIPRAVNIKA

V odvetniški pisarni iz LJ, MB ali CE iščem pripravniško delo. Z delom lahko začnem takoj.

Odvetniška kandidatka

Želim si opravljati odvetniško kandidaturo na območju J. Primorske.

ŠTUDENTSKO DELO

Pozdravljeni,

trenutno sem študentka 4. letnika Pravne fakultete v Ljubljani in se zanimam za delo v odvetniški pisarni v Ljubljani (administracija in pomoč), saj bi nadvse rada nadgradila pridobljeno teoretično znanje na fakulteti ter se s pravom spoznala tudi izven šolskih zidov.

Študentsko delo

Sem študentka druge stopnje na Pravni fakulteti v Mariboru in iščem študentsko delo v odvetniški pisarni. Kot posebna znanja bi poudarila poznavanje prava človekovih pravic, oziroma EKČP in sodne prakse ESČP pa tudi poznavanje prava Bosne in Hercegovine.

STROKOVNJAK ZA KAZENSKO PRAVO

Pravni strokovnjak (zlasti za kazensko pravo-eden vodilnih na tem področju pri nas), sicer z večletnimi izkušnjami na celotnem pravnem področju, išče novo ustrezno delo (možne razne zakonite oblike sodelovanja) na območju Slovenije! Kontakt: pravni.strokovnjak@gmail.com.

Iščem zaposlitev 40-60 »