Iščem zaposlitev

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


ŠTUDENTSKO DELO

Sem študentka magistrskega študija na pravni fakulteti, Univerze v Ljubljani, ki ji do dokončanja študija manjka le še magistrska naloga, in ki bo imela v letu 2019/2020 absolventsko leto. Tekom študija sem nabirala delovne izkušnje v pravni pisarni multinacionalke, manjše nepremičninske agencije in preko raziskovalnega dela na projektih preko fakultete. Verjetno nepotrebno je dodati, da sem delovna, samoiniciativna in komunikativna. Delo iščem v Celju, Velenju, Žalcu in okolici.

Administrativna dela

Sem Vesna Knific in sem pred kratkim končala šolanje za ekonomskega tehnika. Iščem delo v administraciji. Trenutno delam kot izmenovodja v trgovini.
Zaradi želje po strokovnem napredovanju in osebni rasti, bi želela zamenjati delovno okolje.
Sem pozitivna, samoiniciativna, proaktivna, vztrajna in redoželjna oseba.

Pripravništvo pri odvetniku ali notarju

Sem univerzitetna diplomirana pravnica, ki jo do strokovnega naslova magistra prava loči le še magistrska naloga. Želela bi opravljati delo v odvetniški ali notarski pisarni, saj si želim pridobiti čim več izkušenj v praksi, ob koncu le-te pa opravljati pravniški državni izpit.

odvetniški kandidat

Sem univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom. Sem dinamična, proaktivna in izzivov željna oseba s tekočim znanjem nemškega in angleškega jezika.

Iščem zaposlitev 20-40 »